Angel Cosmetics е компания с над 20 години опит в предоставянето на висококачествени козметични продукти за коса, лице и тяло на водещи производители като Moroccanoil, JOWAE, Loreal Professionnel и много други. Освен онлайн магазин, Angel Cosmetics има и физически магазин и салон за красота в Пловдив, където клиентите могат да получат професионална консултация и да се възползват от различни козметични процедури. Като експерти в грижата за косата и кожата, от компанията са запознати с най-новите тенденции и продукти, за да могат да предложат индивидуално решение за нуждите на всеки клиент.

Релефни букви от плексиглас с логото на Angel Cosmetics

Обемното лого, инсталирано на гишето за информация и плащане, се превърна в стилен акцент от интериора на новия магазин и салон за красота на Angel Cosmetics в град Пловдив. Изработихме го от черен плексиглас, а елементът от буква „А“ е комбинация на плексиглас опал и цветно фолио. Релефните букви за бюро и лого се вписаха идеално към модерната и стилна обстановка и допълниха ефектната визия на гишето. Плексигласът, със своя гланц и блясък, е много подходящ за изработка на интериорни рекламни изделия за бутици, ресторанти, хотели и места, на които да подчертае изискания и луксозен стил.

Практичност и стил за вашия бизнес с релефни букви

Ако търсите решение за реклама, което е едновременно практично, стилно и изгодно, то релефните букви са идеалният избор. Благодарение на самозалепващата си основа, те могат да се монтират безпроблемно на различни повърхности, включително дърво, метал, стъкло, боядисани стени и други. Всеки може да се справи с поставянето им, дори и без професионална намеса. Елегантният им вид несъмнено грабва вниманието на клиентите и увеличава доверието в бранда ви. Предлагаме широка гама от материали и цветове, за да можете да съчетаете обемните букви с вашия фирмен стил и интериор.


Клиент: Angel Cosmetics


Дата: Май 2024


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив