DoubleTree by Hilton е американски хотелски бранд, управляван от Hilton Worldwide. Той е най-бързо развиващата се марка Hilton и може да бъде срещнат в 47 държави. След София, веригата избра да отвори врати и в град Пловдив, като повери на Рекламна агенция Медия Дизайн изграждането на рекламна визия и визуална комуникация.

Обемни релефни букви за рецепция – DoubleTree by Hilton

Рекламното изделие за фронт офиса на DoubleTree by Hilton представлява релефни букви тип „сандвич“. Те имат основа от прозрачен плексиглас и лице от метализиран ABS. Монтирани са директно към стената, като създават допълнителен луксозен акцент към изискания вид на хотела. Интериорът на DoubleTree by Hilton може да се надгради единствено с елегантни изделия, отговарящи на фирмените стандарти за качество и визия.

Цялостно брандиране на хотели

Изграждането на визуална комуникация в хотелски части е от изключителна важност както за ориентацията на гостите, така и за оформянето на отличителен и запомнящ имидж.

Рекламна агенция Медия Дизайн извършва цялостно брандиране на хотели. Екипът ни има над 25 години опит в изработката на изделия, които имат за цел да презентират дадения бизнес по възможно най-добрия начин.


Клиент: DoubleTree by Hilton


Дата:  юни 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив