Фирма Йонитрейд предлага качествени покривни решения – специализирани фолиа и аксесоари. Просторната складовата база се намира в Индустриален парк Марково „Околовръстен път“  Пловдив. За брандирането на сградата, инсталирахме светещи букви Йонитрейд на фасадата и интериорни букви от ПВЦ в офиса.

Несветещи букви от PVC – имиджова декорация за офиса

В офиса на компанията, поставихме релефни букви с името и логото й, изработени от ПВЦ. Монтирани са на стената, без отстояние. Единият надпис е облепен с червено фолио, а другият с черно, за да е в унисон с фирмената идентичност. Обемните букви от PVC са подходяща имиджова реклама и допринесоха да се създаде по-представителна обстановка в помещението. Изглеждат елегантно и са трайни, заради което осигуряват на бизнесите спокойствие за дълго време, без нужда от поддръжка.

Кога да поръчате ПВЦ букви?

В случаите, когато се търси бюджетно решение за несветеща реклама, те са чудесен вариант. Подходящи са за интериорни букви, или като външна реклама. Могат да се боядисат или облепят с фолио в цветове спрямо конкретния проект, за да се пресъздаде желаната визия. Материалът е лек, затова готовите релефни букви се инсталират лесно и безопасно на вътрешни преградни стени, пана, декоративни стени и други.


Клиент:  Йонитрейд ЕООД


Дата: Юни 2023


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив