„ПАРАЛЕЛ“ ЕАД е водеща компания с над 15-годишен опит в производството и дистрибуцията на матраци, и над 20 годишен опит с производство и дистрибуция на мебели и материали за мебелното производство. Разполагат със съвременно оборудване за производство на мебели, матраци, градински изделия и материали за мебелното производство от водещи производители. За Матраци Нани, Рекламна агенция Медия Дизайн създаде релефни интериорни букви и лого от плексиглас.

Релефни букви и лого Нани

Едни от най-ефектните интериорни букви са буквите тип „сандвич“. Те съчетават винаги комбинация от два материала, в този проект са плексиглас и фолио. Всеки от тях е с широка палитра цветове и дизайни. Релефните букви са подходящи както за вътрешна, така и за външна реклама. За Матраци Нани ги изработихме като самозалепващо изделие. Това означава, че се монтират директно на стената, като единствено е необходимо да се премахне протекторът на двойнозалепващото и да се притисне.

Рекламна агенция Медия Дизайн се доверява на доказания лидер в областта на залепващите материали 3M, що се отнася до специализираните двойнолепящи листове. Освен здрави, те издържат на високи температури, което спомага да се изрязва лазерно заедно със самия материал за буквата. В резултат, рекламното изделие има отличен външен вид.

Стилна и запомняща се имиджова реклама

Релефните букви са отличен вариант за имиджова реклама. Те са атрактивни, правят впечатление на клиенти и партньори. Освен това, биха могли да спомагат визуалната комуникация при обозначаване на местоположение, номера на стаи, кабинети и др.


Клиент:  Матраци Нани


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив