Хотел Jagerhof е новото бижу на град Пловдив. Изключително стилен и запомнящ се, хотелът разполага с всичко нужно да Ви предразположи. Без значение дали вашият престой е по работа или не, първокласното обслужване и изисканата атмосфера ще Ви накара да искате да се върнете отново.

От ръководството се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за цялостното брандиране на обекта. Освен светещи обемни букви за Хотел Jagerhof, Пловдив, нашият екип от професионалисти създаде и монтира релефни букви тип „сандвич“. Елегантното рекламно изделие ще посреща гостите още щом влязат.

Изящни интериорни букви от златна неръждавейка

Създадените релефни букви едновременно изписват името на хотела, както и изобразяват известното лого. Изработени са тип „сандвич“, като съчетават два материала – плексиглас и златна неръждавейка. Елегантни и красиви, релефните букви от една страна се вписват изцяло в интериора, а от друга – изпъкват фино, добавяйки усещане за лукс.

Защо релефни букви?

Този тип рекламни изделия са изключително елегантни. При процеса на изработката им се обръща внимание дори на най-малките детайли. В резултат, готовите букви изглеждат като излети. Монтират се директно на стената със специализирани двойнолепящи листове на 3M, лидер в областта на залепващите материали, или изнесени напред чрез дистанционери. Съдържат свойствата на два вида материали, а възможните комбинации с плексиглас, неръждавейка и фолио позволяват създаването на уникално и автентично представяне на Вашия бизнес.

Още снимки може да видите в сайта на фотограф Калин Панчев.


Клиент:  Хотел Jägerhof 


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив