За хотелски комплекс Юстина Вилас, освен светещи контажурно букви Yustina Villas, изработихме и два надписа като релефни букви за обозначаване на основните хотелски части.

Несветещи релефни букви с лице от неръждавейка допълват рекламната визия

Обемните букви „Reception“ и “Restaurant” са изпълнени като релефни букви тип сандвич с основа от плексиглас и лице от неръждаема ламарина. Те са монтирани директно върху каменната облицовка на хотелския комплекс и се вписват идеално в архитектурния облик на сградата. В комбинация със светещите букви с логото на хотела, се получи хармонична и представителна външна реклама.

Релефните букви са приложими за различни видове бизнеси, но особено често се използват при брандирането на хотели, като интериорна или екстериорна реклама. В конкретния случай са с лице от неръждавейка сребрист металик, за да се постигне съвместимост със светещата реклама. Но могат да се изработят и като комбинация само от плексиглас или с фолио, с лице от цветни метали или инокс, спрямо търсената рекламна визия и желанието на клиента.

Релефни букви за атрактивна имиджова реклама

Едно от най-големите предимства на релефните букви е тяхната фина и елегантна изработка, която ги прави перфектни за реклама, която ще се гледа от близко разстояние. Те изглеждат стилно и представително, подкрепяйки имиджа на компаниите. Монтират се лесно към различни повърхности и винаги правят впечатление.


Клиент: Yustina Villas


Дата:  Декември 2019


Гаранция: 3 години


Локация:  с. Устина, общ. Родопи, обл. Пловдив