Семо Груп Инвест развива търговска дейност в сектора на услугите и инвестира в парцели за жилищно строителство. През годините фирмата става член на камарата на строителите в България. Семо Груп Инвест се стреми към иновации и непрекъснато усъвършенстване, създаването на по-добра среда за живот и развитие.

Фирмата се обърна към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантна табела с релефни букви за офиса им в град Пловдив.

Табела с релефни букви от златна наръждавейка за Семо Груп Инвест

За основата на табелата бе използвана златна наръждавейка – благороден метал, с изключително изящен вид. След това бе залепен черен плексиглас, върху който бяха поставени релефни букви. За изпълнението им нашият екип използва прозрачен плексиглас, чието лице бе облепено с инокс. Цялостната визия на рекламното изделие създава елегантно усещане за лукс и качество.

Буквите тип „сандвич“ пасват идеално на обекти, в които се държи на естетически издържан вид. Изглеждат много добре и се съчетават с модерни екстериори и интериори. Те се произвеждат самозалепващи и по тази причина се монтират безпроблемно върху всяка гладка повърхност.

Грабнете погледите с впечатляваща табела!

При изработка на табели, едно от най-важните неща е крайният резултат да успее да задържи вниманието на минувачите достатъчно дълго, за да Ви запомнят. Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25-годишен опит в областта на външната реклама и създаването на тематични, привличащи вниманието рекламни визии. Реализираните проекти, натрупаният опит и специализираният ни екип ни дават възможността да пресъздадем всяка фирмена идентичност по най-добрия възможен начин.


Клиент:  Семо Груп Инвест


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив