Santé SPA Hotel е новото 5-звездно бижу във Велинград. Комплексът разполага с най-големият СПА център в района и голям избор от заведения. Там ще имате възможност да се насладите на релаксираща и пълноценна почивка.

От SPA Hotel Santé избраха Рекламна агенция Медия Дизайн за цялостното брандиране на сградата. Част от изделията, които нашият екип изработи за тях са и релефни букви за рецепция.

Релефни букви от мед за рецепция – Santé SPA Hotel

Рецепцията е лицето на един хотел. Тя е и едно от първите неща, които гостите забелязват при пристигането си. Визията, която нашият екип създаде за фронт офиса на Santé SPA Hotel е постигната чрез познатия похват за изработка „сандвич“. Този вид релефни букви комбинират в себе си различни материали. В тази случай, имат основа от прозрачен плексиглас и лице от мед.

Цялостно брандиране на хотели

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага цялостно брандиране на хотели. Нашият екип създава ексклузивно рекламни изделия, които придават елегантност и стил, според утвърдените фирмени стандарти на хотела. Като професионалисти с над 25-годишен опит, имаме нужните знания и възможности за изготвянето на индивидуална, стилна и тематична външна реклама.


Клиент:  Santé SPA Hotel


Дата:  юни 2022


Гаранция:  3 години


Град:  Велинград