Хотел Jägerhof ще Ви впечатли с уютна обстановка и луксозни дизайнерски решения, които ще допринесат за цялостното усещане за комфорт и приятен престой. Хотелът предлага богат избор от стаи и услуги, които биха задоволили и най-взискателните вкусове.

Ръководството на Jägerhof повери цялостното брандиране на обекта на Рекламна агенция Медия Дизайн. Изпълнихме много на брой и различни по предназначение проекти и дори изработихме дизайнерски лампи, които да красят ключови за хотела места. Част от реализираните изделия са и релефни букви тип „сандвич“, които да обособяват прилежащите помещения.

Релефни букви от златна неръждавейка за Хотел Jägerhof

Създадените за Хотел Jägerhof релефни букви са тип „сандвич“. Този тип рекламни изделия се създават от два вида материали, като за този проект използвахме плексиглас и златна неръждавейка. Неръждавейката е предпочитан материал в обекти и сгради, където е нужно да се създаде луксозен акцент. Изработихме ги като самозалепващи изделия, така че лесно да бъдат инсталирани директно на стената. Доверихме се и този път на специализираните двойнолепящи листове на 3M.

Полученият краен резултат е фин и елегантен, изцяло вписващ се в утвърдения интериор на хотела.

Елегантна имиджова реклама

Релефните букви тип „сандвич“ пасват идеално на обекти, в които се държи на елегантна визия. Изглеждат като излети и се вписват отлично с модерните интериори. Могат да се брандират и отвън върху Еталбонд или друга гладка повърхност. Открояват се с отличен естетически издържан луксозен вид и са чудесно допълнение към цялостната външна или вътрешна реклама.


Клиент:  Хотел Jägerhof


Дата: Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив