Мона Лиза е модерен магазин за чанти, обувки и аксесоари, който повече от 20 години радва своите клиенти със стилни модни предложения на атрактивни цени. От ръководството ни потърсиха за изработка на интериорна и външна реклама. За брандирането на магазина, предложихме реклама, която едновременно е практична, елегантна и с много изгодна ценарелефни букви.

Интериорен и два външни надписа от ABS със златен ефект

На стъклената витрина на магазина поставихме два надписа, които представляват релефни букви от метализиран ABS. Монтирахме един надпис и на стената зад касата. Този тип обемни букви могат да се изработят в богата гама от цветове за постигане на ефектна и атрактивна визия. Магазин Мона Лиза предпочете цвят имитация на златно, с което надписът да създаде усещане за лукс, стил и изисканост.

Произвеждаме ABS релефните букви самозалепващи и това ги прави удобни за поставяне дори от хора без опит. При желание и клиентите могат да ги инсталират и да спестят средства за монтаж.

Материалът е лек и съответно надписите, които се изработват са леки. Именно затова те могат да се поставят на витрини, преградни и декоративни стени, без да се опасявате от разлепяне и падане.


Клиент: Магазин Мона Лиза


Дата: Ноември 2022


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив


Букви от метализиран ABS – отлично съотношение цена-качество

Едно от най-големите предимства на буквите от ABS е изгодната им цена. Клиентите получават имиджова реклама с фина изработка и перфектна визия на изключително достъпна цена. Релефните букви от ABS са в пъти по-евтини от тези на драсканата неръждавейка, но създават подобен на нея ефект. Затова когато се търси бюджетно решение на такъв тип представителна реклама, ABS буквите са отличен вариант.