Известната по цял свят верига хотели Holiday Inn от няколко години стъпи на територията на град Пловдив. Новопостроеният хотел Holiday Inn Пловдив се намира в близост до центъра на града, на минути път от Международен панаир Пловдив, Стария град, Римския стадион и други забележителности на града. Със своя 4-звезден комфорт, луксозна атмосфера и високо качество на обслужване, хотелът приканва своите посетители да се отдадат на заслужен релакс или да го предпочетат за провеждане на бизнес събитие. Гостите на Holiday Inn Пловдив могат да се насладят не само на прекрасна обстановка, но и на чудесната кухня на изискания ресторант Etereo.

Погрижихме се ресторанта на хотела да получи също толкова елегантна външна реклама, която да се акцентира върху реномирания бранд. Изработката на обемни букви с логото на ресторант Etereo, бе част от изграждането на цялостната визия на Holiday Inn Пловдив.

Класният ресторант Etereo с престижна реклама

Изработихме рекламните надписи на ресторанта, в съответствие с високите изисквания на веригата хотели. Спазихме всички препоръки по Guideline-а на Holiday Inn, така че покрием стандартите за качество и отлична визия. Рекламните букви на ресторант Etereo са изпълнени на принципа на обемни букви тип „сандвич”. За релефния надпис са използвани два вида материали – прозрачен плексиглас 10мм за основа и лице от неръждавейка. Комбинацията им прибавя атрактивност и елегантен стил на рекламата. Ясно очертава класата на престижната марка и спомага за по-доброто ѝ анонсиране.

Медия Дизайн повече от четвърт век успява да допринася за успеха на своите клиенти, като създава качествени рекламни решения за бизнеси от различни сфери. Без значение дали сте от ранга на световноизвестна верига хотели или имате малък магазин, ние ще подходим с необходимото внимание. Ще се постараем да представим бизнеса Ви в най-добрата му светлина.


Клиент:  Holiday Inn


Дата:  Юли 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив