Coffero® e българска марка за ръчно изпечено кафе, която работи с първокласно зелено кафе от реномирани ферми. Компанията създава собствени вкусове, които са високо оценени от любителите на кафето. Има няколко физически обекта в град София, където клиентите могат да получат подробна информация за продуктите. Освен кафе, в магазините и уебсайта им се предлагат селекция от белгийски шоколади, английски чай, аксесоари и кафе машини на водещи марки.

Наскоро Coffero откриха нов магазин в комплекс Garitage Park – София. В тази връзка ни потърсиха за брандирането на обекта със светеща реклама, която да представи бранда подобаващо.

Двустранно светеща кръгла табела – стилна и устойчива

Изработихме конзолна табела с алуминиев профил и лице от плексиглас – система за табели, която гарантира устойчивост и елегантна визия. Логото на Coffero е апликирано с транслуцентно фолио за светещи реклами и само то свети нощем. Останалата част от лицето на тази кръгла табела е от черен плексиглас и не е светеща. За надеждното и сигурно светене на външната реклама на престижния бранд, се доверихме на светодиодни модули G.O.Q. LED. Работим с корейските LED модули от години и сме сигурни в качеството и трайността им. С тях рекламата на Coffero свети равномерно и ефективно, и има 3 години пълна гаранция.

Представете бизнеса си в най-добрата му светлина

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага изработка на светещи и несветещи рекламни изделия за магазини, хотели, офиси, фитнес и спа центрове, салони за красота, обществени и административни сгради. Разполагаме с опитни професионалисти и оборудвана производствена база, за да изпълним дори по-сложни и нестандартни проекти за табели, обемни букви и тотеми. Не се колебайте да ни потърсите за Вашия проект! Ще Ви предложим оптималeн вариант за реклама на Вашия бизнес, който да го представи в най-добрата му светлина.


Клиент: Coffero


Дата: Март 2023


Гаранция: 3 години


Град: София