Savini е популярна джелатерия за занаятчийски сладолед, спечелила сърцата на хората с неповторим вкус и 100% натурални съставки. Рекламна агенция Медия Дизайн създаде двустранно светеща конзолна табела, която да ориентира клиентите и посочва местоположението на обекта.

Двустранно светещата табела – Savini

Двустранно светещата табела за Savini бе изработена с кутия от плексиглас опал с лого и надпис от фолио. Металната конструкция бе прахово боядисана в черно за елегантен завършек на изделието. Рекламата бе осветена с висок клас LED модули от доказан и надежден производител. Доверихме се на G.O.Q LED отново, тъй като сме се убедили в трайността и безопасността на тези диоди.

Представете Вашия бизнес пред света

Едни от най-популярните и ефективни начини за реклама са светещите и несветещи табели. Рекламна агенция Медия Дизайн има над 25 години опит в сферата на външната реклама. Разполагаме със специализиран екип в проектирането и изработката на рекламни изделия, което гарантира изпълнение и на най-сложните проекти. Използваме качествени материали, което ни прави уверени да даваме минимум две години гаранция на рекламните табели.


Клиент:  Savini


Дата:  Март 2021


Гаранция: 3 години


Град:  София