„Бунай” АД произвежда детайли от пластмаса, бакелит и каучук, както и инструменти за тяхното производство. Фирмата работи с оборудване с високи технологични възможности. А качеството на тяхната продукция се контролира с помощта на прецизна измервателна техника.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн веднъж за изработката на Бунай – обемни букви Панагюрище и втори път за елеганта светеща буква тип тотем.

Буква „Б“ от плексиглас с кантове от неръждавейка – Бунай АД

Буквата е изработена с лице и страници от плексиглас, облепени със специализирано фолио за реклами 3M Scotchcal 2330. Захваната е с кантове от неръждаема ламарина. Металната носеща конструкция и опорите в буквата също са от неръждавейка. Всички ивици по лицето на буквата са направени от инокс.

По този начин се осигурява допълнителна здравина. За нашия екип е важно рекламните изделия, които създаваме да са трайни и с безпроблемна експлоатация.

Качествено осветление за ефектна реклама

За допълнително привличащ ефект, буквата бе осветена със светодиодни модули на корейския производител G.O.Q LED. Те светят равномерно и са доказано трайни и безопасни. Като фирма, която дължи на безкомпромистно качество, Рекламна агенция Медия Дизайн работи едиствено с висок клас материали, за да предоставим на своите клиенти нужното качество.


Клиент:  Бунай АД


Дата:  Ноември 2014


Гаранция: 3 години


Град: Панагюрище