В началото на това лято, на пазара на Гребна база в Пловдив, отвори врати кулинарен магазин Трапеза. В него се предлага вкусна и прясна домашна храна за всеки вкус, умело приготвена само от качествени фермерски продукти. Любителите на барбекюто могат да се насладят на занаятчийска скара с деликатеси от свежо охладено българско месо, без изкуствени добавки. Кулинарен магазин Трапеза вече се оформя като притегателен център за ценителите на хубавата домашна кухня.

От рекламна агенция Медия Дизайн се погрижихме за подобаващо представяне на магазина, като изработихме външната реклама. Брандирахме обекта със светещи реклами, които хармонично допълниха стила на сградата.


Клиент: Кулинарен магазин Трапеза


Дата: Май 2023 


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив


Светеща табела и лого за атрактивна и стилна реклама

Табелата за кулинарния магазин е изпълнена с устойчива и елегантна система от алуминиев профил и лице от плексиглас. Съобразно цвета на фасадата, профилите са боядисани в черен мат. На лицето на табелата е апликирано фолио за светещи реклами с надпис „Кулинарен магазин“, а върху него е монтирано кръглото лого, изпълнено като обемни букви. И тук специализираният профил е боядисан в черен мат, а лицето е плексиглас в комбинация с фолио. Рекламните изделия са осветени с висококачествени светодиоди за ярко и акцентиращо представяне.

Визията на светещата табела с лице от плексиглас идеално кореспондира с модерната архитектура на фасадата от черен Еталбонд и жълти декоративни елементи.

LED обемни букви „Трапеза“

Надписът с името на магазина изработихме като обемни букви от алуминий. Отново, страниците са черен мат, лицето – плексиглас с транслуцентно фолио, а осветлението – 6500К LED модули. Освен с висока трайност, тази система за светещи букви се отличава със стилен вид, вписващ се на фона на различни типове фасади. Табелата и обемните букви откроиха магазина с впечатляваща и забележима реклама.