Beauty Colors e фирма, която се занимава с търговия на интериорни бои и декоративни мазилки. Там можете да намерите богата политра от цветове за Вашия дом или офис, с които да съдадете автентична и уникална атмосфера. От ръководството се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща табела за фасадата на магазина.

Светеща табела с лице от винил в Илиянци за Beauty Colors

Рекламното изделие за Beauty Colors бе изработено с лице от винил и алуминиеви профили. Такъв тип светещи табели с винил на практика имат неограничен живот, тъй като цялата конструкция е изградена от алуминий, а той не корозира. Използваното винилно платно е от най-реномираният производител в бранша – 3M. 3M Panagraphics III е здрав, много издръжлив и с 4 години гаранция.

Нашият екип освети табелата на Beauty Colors с висок клас LED модули от корейският производител G.O.Q LED. Тяхната технология пасва на всяко светещо изделие. Освен, че са доказано трайни и безопасни, тяхната употреба ще намали разхода на електроенергия поне 8 пъти.

Бъдете разпознаваеми!

Рекламните табели са отлично средство за привличане на внимание и потенциални клиенти. Те помагат на всеки бранд да се утвърди и превърне в лесно разпознаваем. Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с тясно специализиран екип в проектирането и изработката на рекламни изделия, което гарантира решение и на най-сложните проекти.


Клиент: Beauty Color


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: София