Светеща табела за закусвалня Ритон

Закусвалня Ритон 1 се намира на бул. 6-ти септември 235 в град Пловдив. Заведението предлага на своите клиенти богат избор от ястия, които да Ви накарат да посетите закусвалнята отново и отново. От ръководството се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за проектирането и изработката на грабваща и тематична реклама на обекта.

Светеща табела с алуминиев корпус за закусвалня Ритон, Пловдив

Светещата табела за Ритон бе изработена с алуминиев корпус и лице от винил, облепено с фолио. Нашият екип използва висококачествени материали при създаването на рекламни табели, защото за нас е важно клиентите ни да получат не само елегантна, а и трайна във времето реклама.

При избора на фолио се доверихме на американският производител 3M, като това значително удължава експлоатационния живот на табелата. Като добавим и факта, че алуминият не корозира и дори и след 10-15 години изглежда отлично, се получава надеждна инвестиция с гарантирана възвръщаемост.

Качествено и енергоспестяващо осветяване

Осветяването на светещата винилна табела се извършва с доказани и качествени светодиодни модули. В осъществяването на проекта за закусвалня Ритон бяха избрани висок клас LED модули от корeйският производител G.O.Q LED. Те са енергоспестяващи и икономични, като в същото време тяхната технология гарантира безопасност.


Клиент: закусвалня Ритон


Дата:  Април 2008


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив