Ресторант Вилица и нож се намира в сърцето на Капана – артистичния и модерен квартал на град Пловдив. В заведението можете да насладите на качествени напитки и майсторски кулинарни произведения.
От ръководството на ресторанта се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща табела в Капана от плексиглас, която да посреща клиентите.

Светеща табела в Капана с лице от плексиглас за Ресторант Вилица и нож

Табелата за ресторант „Вилица и нож“ е облепена с черно транслуцентно фолио на 3M. Алуминиевите профили са боядисани в черен мат, в унисон с лицето. Надписите са изпълнени от висококачествено фолио и са осветени със модули G.O.Q LED. Тези светодиоди са доказано устойчиви и безопасни. По този начин, рекламното изделие ще впечатлява освен с елегантния си външен вид, а и със своята здравина.

Кога се препоръчва светлинна реклама с плексиглас?

Препоръчва се изработката на табели от плексиглас когато желаните размери са под 3 метра дължина и 60 см височина. Също така, когато клиента желае изделието да е изработено с вдлъбване или изпъкване (тип меню за кафета и закусвални). Освен ефектни, рекламните изделия от този тип са с отлична здравина. Алуминиевите профили не корозират, което е предпоставка за добър външен вид години наред.


Клиент:  Ресторант Вилица и нож


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив