През последните 10 години „Хермес“ създаде национална верига от 12 книжарници в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Благоевград, Видин, Пазарджик, Сливен, Велико Търново и Хасково. Под мотото „Книги за всеки в семейството“ се предлага разнообразие от художествена, справочна, научнопопулярна и учебна литература, енциклопедии, четива, илюстровани издания, книжки за най-малките, канцеларски материали и образователни игри.

От ръководството на книжарницата се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща реклама.

Рекламна светеща табела с винилно лице и лека алуминиева рамка

Специалистите на Рекламна агенция Медия Дизайн изработиха и монтираха светеща табела с винилно лице на една от веригата книжарници Хермес, намираща се в гр. София. За направата на рекламната табела е използвано фолио на 3М 2330 за светещи реклами, винилно платно 3М™ Panagraphics III и алуминиеви профили. За осветление на табелата са използвани луминесцентни лампи Philips.

При изработка на табели от този тип се наблюдават няколко важни предимства: трайност, лесен и опростен монтаж, лека конструкция, която е достатъчно стабилна, възможност за преправяне на нов размер. Системата алуминиеви профили позволява лесно разглобяване на табелата и преоразмеряване, ако разбира се е необходимо да се използва на друго място с различни визия и размери.


Клиент:  книжарница Хермес


Дата:  Септември 2012


Гаранция: 3 години


Град: София