От Дрогерия Лили многократно са предпочитали Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на рекламни изделия, които отлично да репрезентират стила и духа на марката. За новооткрит обект в град Панагюрище, популярната верига се сдоби с елегантна светеща реклама.

Светеща табела с лице от винил за Дрогерия Лили, Панагюрище

Рекламната табела Панагюрище за Дрогерия Лили е изработена със специална алуминиева конструкция, включваща здрави и трайни профили. За лице е използвано висок клас винилно платно 3M Panagraphics III – подсилено с капронови нишки, дименсионно стабилно, не се отпуска или свива при промяна на атмосферните условия или външната температура.

Така създадените светещи табели с винил на практика са вечни. Алуминият не корозира и дори след 10-15 години изглежда отлично.

Надеждно и качествено LED осветяване

Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн освети табела Лили с висок клас светодиоди. Корейският производител G.O.Q LED предоставя диоди с чип на Samsung, чиято технология пасва на всяка светеща табела. Те са гарантирано безопасни и трайни. Това тяхно предимство значително удължава живота на светещата реклама.


Клиент:  Дрогерия Лили


Дата:  Ноември 2021


Гаранция: 3 години


Град: Панагюрище