Марката Haag’s оперира на българския пазар повече от 10 години, предоставяйки голямо разнообразие от качествени обувки и чанти от естествена кожа. През 2016  г. Медия Дизайн се погрижи за брандирането на фирмения магазин в град Пловдив със стилна и впечатляваща реклама.

Табела от бонд със светещи букви за Haag’s

Създадохме рекламна табела от Еталбонд със светещи вградени букви с логото на компанията. Буквите тип „сандвич“ представляват комбинация от плексиглас и фолио и по елегантен начин пресъздават концепцията на магазина за мода и високо качество. Поставихме табелата над входа на магазина, пред стъклената витрина и по цялата му дължина. По този начин се очерта локацията му и магазинът изпъкна на фона на множеството обекти в съседство.

Защо вградени букви?

Вградените букви са вариант за изработка на много малки светещи надписи. LED осветлението се поставя в табелата от Еталбонд, осигурявайки сигурност и безопасност на рекламата. Има разнообразие на цветове и материали за получаване на желания визуален ефект. Надписите изглеждат фино и елегантно, представяйки марките по най-подходящия начин.


Клиент: магазин Haag’s


Дата: Октомври 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив