Верига мебелни магазини Нани Хоум, предлагат продуктите на Матраци Нани и Дивани Нани. Там може да намерите подбран асортимент от качествени мебели за дома. От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща табела за техен обект в град София.

Светеща табела с лице от винил за Нани Хоум

Рекламното изделие, което нашият екип създаде за Нани Хоум е изработено с нашата доказана и изпитана във времето система за светещи табели с винил. Тя включва здраво и устойчиво винилно платно 3M Panagraphics III и профил от алуминий. Лицето бе облепено с каландрирано, транслуцентно фолио за светещи табели, надписи и прозорци 3M 2330 Scotchcal Translucent Film, пригодено специално за външни условия.

LED осветяване, което няма да Ви предаде

За осветяването на светещата табела Нани Хоум, използвахме светодиоди на корейския производител G.O.Q LED с чип на Samsung. Тяхното високо качество удължава живота на табелата. Избрано внимателно, LED осветлението няма да Ви предаде. По тази причина, Рекламна агенция Медия Дизайн се доверява единствено на надеждни производители.


Клиент: Нани Хоум


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: София