Axion има над 20-годишен опит в сферата на технологичните разработки. Специализирани в множество области, което им позволява гъвкавост и иновативност в изпълнението на стандартизирани или персонализирани проекти от различни сфери. Използват съвременни методи за реализация на софтуерни и хардуерни задания. Рекламна агенция Медия Дизайн е изпълнила редица проекти за компанията, като част от тях е и светеща табела от плексиглас.

Светеща табела със сандвич букви – Hitech Electronic

Светещата табела е изработена от плексиглас и облепена с тъмен цвят висококачествено фолио. Обемът е създаден от светещите релефни букви тип сандвич, които са изпълнени от 10мм прозрачен плексиглас и 3мм бял плексиглас за лице.

Буквите тип „сандвич“ са релефни и се изработват винаги от поне два материала и са подходящи за интериорна и външна реклама. Атрактивни са, защото съчетават свойствата на различни материали – плексиглас, неръждавейка, фолио.

Произвеждаме ги като самозалепващо изделие, така че могат да се монтират лесно дори от неспециалисти. Тайната е в използването на специализирани двойнолепящи листове на 3M. Благодарение на издръжливостта им на високи температури, то се изрязва лазерно заедно със самия материал за буквата и така изглеждат като излети.

Светлинна реклама плексиглас

Рекламна агенция Медия Дизайн изработва светлинна реклама с лице от плексиглас и алуминиев корпус. Алуминият не корозира и изглежда добре години наред. Освен стандартните видове табели, изпълняваме двустранно-светещи реклами, табели с огънати лица, както и табели със заоблени ъгли. Разполагаме с богато разнообразие от снап рамки, които са изключително удобни за бърза и лесна смяна на рекламната визия.


Клиент:  Hitech Electronic


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив