Ресторант Истанбул е автентичен турски ресторант, който предлага тематична за името си кухня. Намира се на яхтеното пристанище Марина Диневи в Свети Влас. Там ще останете очаровани от богатите ориенталски вкусове, уютна обстановка и приветлив персонал.

От заведението се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантна светеща табела, която да посреща гостите на ресторанта.

Табела с вградени светещи букви за ресторант Истанбул

При изработката на рекламното изделие за ресторант Истанбул нашият екип използва за основа Еталбонд в черен цвят. Композитният материал изглежда изключително фин и елегантен, благодарение на матираната му текстура. Върху табелата бяха инсталирани светещи вградени букви от 10мм плексиглас опал, като бяха допълнително облепени с фолио.

Примерите за рекламна табела Свети Влас доказват, че за нашия екип представителната и функционална реклама е приоритет. Крайният резултат при Ресторант Истанбул насочва успешно клиентите и утвърждава заслужено добрия имидж на ресторанта.

LED осветяване, с което да привлечете погледите

За осветяването на вградените букви използвахме LED модули от корейския производител G.O.Q LED. Доказани във времето като трайни, тези светодиоди изпъкват и със своето равномерно светене. Качествените осветителни материали удължават живота на всяко рекламно изделие. По тази причина, от Рекламна агенция Медия Дизайн не се притесняваме да даваме 3 години гаранция на произведените от нас табели.


Клиент: ресторант Истанбул


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Свети Влас