Галерия ArtNaive Kapana е създадена през 2018 г. в сърцето на град Пловдив. Основателят е Яна Илиева – български художник, рисуващ в наивистичен стил. „Специфичният стил „наив“, в който аз рисувам, олицетворява онова общество художници, които все още носят детското в душата си.“ – споделя тя в своя уебсайт.

На Рекламна агенция Медия Дизайн бе поверена отговорната задача да изработи представителна и артистична реклама, която да посреща посетителите на галерията.

Изделието за галерия ArtNaive Kapana е изработено с винил и корпус, който е изцяло от алуминий. Системата от алуминиеви профили, която използваме е изпробвана във времето и доказано трайна. Самият алуминий не корозира и дори след 10-15 години остава непроменен.

Нашият екип работи с винилно платно на най-реномирания производител в бранша – 3M. Винилът 3M Panagraphics III е здрав и много издръжлив. Върху него облепихме транслуцентното фолио 3M Scotchcal Translucent 2330, за да се подчертае осветяването.

Този тип светещи табели с винил са изгодно и ефективно решение за рекламна визия, а леката им конструкция позволява монтаж на високи и труднодостъпни места.

Защо да изберете Рекламна агенция Медия Дизайн?

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с тясно специализиран екип в проектирането и изработката на рекламни изделия. Натрупаният над 25 години опит, ни дава възможност да осъществим идеите на клиентите за рекламни табели по най-добрия начин. Изработена професионално и елегантно, такъв тип табела в Капана – арт мястото под тепетата, може много ясно и конкретно да Ви презентира пред подходящата за Вас аудитория.


Клиент:  ArtNaive Kapana Gallery


Дата:  Април 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив