TUV Rheinland Bulgaria e дружество създадено през 1994 г. като член на групата TUV Rheinland – водеща световна компания за индустриални и сертификационни услуги. Има над 40 висококвалифицирани служители в офиси в София, Варна и Стара Загора.

От ръководството на компанията повериха на Рекламна агенция Медия Дизайн изработката на светеща табела с релефни букви тип „сандвич“.

Светеща табела с релефни букви – TUV Rheinland

Рекламното изделие за TUV Rheinland създадохме като върху основата от плексиглас залепихме 3M Block-out фолио. Надписите бяха създадени от 10мм прозрачен плексиглас, облепени с фолио. Логото на компанията е пресъздадено отново релефно и поставя акцент върху табелата.

Така изпълнени, вградените букви се наричат „сандвич“. Благодарение на факта, че комбинират поне два различни вида материали, те са популярен избор за светлинна реклама от плексиглас.

Качествено и надеждно LED осветяване

За осветяването на буквите използвахме светодиоди от корейския производител G.O.Q LED. От над 7 години, в Рекламна агенция Медия Дизайн работим с доказани и качествени LED модули, тъй като трайността и безопасността на осветените изделия е наш основен приоритет.


Клиент: TUV Rheinland Bulgaria


Дата:  Август 2013


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив