Термопулс е една от водещите компании в областта на отоплителните, вентилационните и климатичните системи. С техния повече от петнадесетгодишен опит, от компанията разработват иновативни решения, които да покрият високите изисквания на своите клиенти.

От фирмата се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светеща табела за техен обект в град Пловдив.

Табела с лице от винил и алуминиеви профили – Термопулс

Рекламната табела за Термопулс е изработена с висококачествено винилно платно 3M Panagraphics III – подсилено с капронови нишки, дименсионно стабилно, не се отпуска или свива при промяна на атмосферните условия или външната температура.

За изграждането на стабилна и здрава конструкция са използвани алуминиеви профили, които запазват добрия си външен вид години наред, като в същото време позволяват бърза и лесна смяна на рекламната визия.

Такъв вид светещи табели с винил нямат ограничение в размера си и имат безпроблемна експлоатация в неблагоприятни метереологични условия. Тяхната трайност варира между 5 и 15 години.

Енергоспестяващо решение за високоефективна реклама

Осветяването на винилната табела за Термопулс бе извършено със светодиодни модули на G.O.Q LED с чип на Samsung. Яркостта им е съизмерима с тази на луминесцентните лампи, но е много по-икономична и дълготрайна. В същото време, ниската консумация на светодиодите G.O.Q. LED и по-малката мощност, гарантират безпроблемно присъединяване дори и към най-слабите инсталации.


Клиент: Термопулс


Дата:  Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив