Lucifer – bar & shisha е идеалното местенце в Пловдив за любителите на наргиле. Там може да се насладите на богато разнообразие от вкусове и аромати, както и уютна атмосфера. От ръководството на заведението се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на светещо изделие.

Светеща табела от Еталбонд с вградени букви за Bar Lucifer

Рекламната табела за Bar Lucifer е изработена от 3мм основа от черен матов Еталбонд. В нея са прорязани вградени букви от червен плексиглас. За осветяването им са използвани висок клас LED модули от доказан във времето производител – G.O.Q LED. Добрите и надеждни светодиоди удължават живота на всяко рекламно изделие.

Получената табела е елегантна и презентира духа на заведението подобаващо, съобразявайки се с фирмените стандарти за визия и качество.

Табела с неограничена трайност

Табелите от Еталбонд имат широко разпространение при брандирането, благодарение на своята устойчивост. Този композиционен материал е лек и удобен за създаването на изделия и облицовка на колони. Изобилието от цветове дава възможност на всеки бранд да подчертае своята идентичност. Бъдейки собственик на табела от бонд, ще спестите средства за поддръжка и ще се наслаждавате на реклама с неограничена трайност.


Клиент:  Lucifer – bar & shisha


Дата:  Април 2020


Гаранция: 3 години


Град:  Пловдив