„City Properties“ е компания, създадена през 1992 г., която развива своята дейност в сектора на недвижимите имоти. Най-новият им проект са две шестетажни жилищни сгради- City Home 2 и City White, които се открояват с внимание към детайлите и неподражаем стил.

От ръководството на фирмата се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантна, кръгла светеща табела за техния офис в град Пловдив.

Елегантна кръгла светеща табела за офис на City Properties в Пловдив

Рекламната кръгла табела е облепена с 3M Block-out фолио, което отблъсква светлината от основата. Добавени са и релефни надписи от 10мм бял плексиглас, върху лицето на които е облепено цветно фолио. По този начин се създава ефект на светещи букви.

Осветена с LED модули на доказания корейски производител G.O.Q LED, табелата ще изпълнява дълго и безпроблемно експлоатационния си живот.

Представете се пред света

Рекламните табели са отлично средство за изграждане на имидж. Екстериорни или интериорни, те представят Вашия бранд пред клиенти и посетители.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализиран екип в проектирането и изработката на рекламни изделия. Нашият над 20-годишен опит дава гаранция за успешно и навременно изпълнение и на най-сложните проекти. А, за да сме сигурни, че изделията ще Ви служат безпроблемно даваме от 3 до 5 години гаранция на изработените табели.


Клиент:  City Properties


Дата:  Август 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив