Разположен в самия център на Пловдив, хотел Famous House предоставя лесен и бърз достъп до много от забележителностите на града, културни и развлекателни центрове. Освен с ключовата си локация, хотелът впечатлява с уютна и стилна обстановка, вежлив персонал и лично отношение към всеки гост. Въпреки бурно кипящия живот в Центъра, семейният бутиков хотел предоставя необходимото спокойствие и уединение. Точно срещу хотела, се простира Дондуковата градина, която спира шума, носи свежо ухание и хармония.

През далечната 2007 година, изработихме външна реклама за брандирането на хотела, която и до днес поддържа имиджа му. Инсталирахме обемни букви Famous House и светеща табела – перфектно се допълващи се и подчертаващи елегантността му.

Светеща табела от плексиглас ще ви „посрещне“ на входа на хотела

Ефектен имиджов елемент от рекламата на Famous House е контражурно светеща рекламна табела за хотел. Изработена е от черен плексиглас с прорязани надписи, които също светят. Табелата е монтирана с дистанционери, така че да е изнесена напред от стената и да се получи атрактивен ореол. Още с приближаването на входа на хотела, тя „приветства“ гостите и остава впечатление за изискано място със стил.

Предимства на плексигласа

Плексигласът дава възможност за фина изработка, има естетичен вид с бляскав гланц и избор от множество цветове. Рекламните табели от този материал са елегантни, с ексклузивна визия и добра устойчивост. Висококачественото LED осветление допринася за по-висока трайност и функциониране, без необходимост от поддръжка за дълго време.


Клиент: Family hotel Famous House


Дата: Март 2007


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив