Real Deal е компания за недвижими имоти с офиси в Пловдив и София. Компанията предлага широка гама от услуги, свързани с управление на имоти в страната и чужбина. Коректни и отговорни, служителите са винаги на разположение, когато имате нужда от отдаване на имот под наем или продажба.

За откриването на офиса с адрес ул. „Иван Вазов“ 51 в град Пловдив, от Real Deal ни потърсиха за създаване на представителна външна реклама, която да се открои на фона на множеството магазини и да привлича вниманието на преминаващите пешеходци и автомобили.

Стилна табела с винил и LED осветление локализира офиса

За да изпълним поставените изисквания, създадохме светеща табела с винил и алуминиеви профили. Този вид рекламни табели се отличава с перфектна визия и здравина, освен това са леки и удобни за монтаж. За ярко и забележително представяне, сме поставили висок клас LED модули за табели и специализирано фолио за светещи реклами в цветовете на компанията. С инсталирането на тази елегантна табела, офисът получи стилна реклама в синхрон с фирмената идентичност. Вече лесно може да бъде локализиран както денем, така и нощем.


Клиент: Real Deal недвижими имоти


Дата: Април 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив