Yakub Delicious предлага богато разнообразие от здравословни и вкусни храни, както и целодневни фитнес менюта. Те напълно доказват тезата, че може да бъде диетично и вкусно едновременно.
От ръководството на заведението се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за брандирането на обектите им, като част от предизвикателството бе и пресъздаването на тяхното лого в светеща табела.

Светещо обемно лого с релефни букви Yakub Delicious

За Yakub Delicious изпълнихме светещо обемно лого. То е облепено с висок клас 3M транслуцентно фолио, а върху него са инсталирани релефни букви от 10мм плексиглас опал. Рекламното изделие е осветено с качествени и доказано трайни LED модули от корейския производител G.O.Q LED. Те съдържат чип на Samsung.

Този вид изработка на табели впечатлява със своята елегантност и индивидуалност. Отлично привлича вниманието на минувачите към обекта и е в синхрон с цялостната изградена визия.

Ексклузивна визия със светеща табела

Този тип светлинна реклама от плексиглас намира широко приложение във всяка една бизнес сфера. Предпочитан избор е когато клиентът иска фин и елегантен вид за своя обект. Плексигласът като материал има огромни възможности, а дългогодишният опит на Рекламна агенция Медия Дизайн гарантира създаването и осветяването ѝ безупречно. Поради тази причина даваме до 3 години гаранция на такъв тип изделия.


Клиент: Yakub Delicious


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив