Аквапарк Персенк е термален аквапарк, намиращ се в град Девин. Там можете да се насладите на лечебната сила на Беденската минералната вода. Също така, се предлагат и различни видове СПА услуги, за едно напълно релаксиращо и отпускащо преживяване.

От ръководството на комплекса се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за брандиране на обекта. Част от рекламните изделия, които създадохме за тях са и тези светещи обемни букви, обособяващи различните части на комплекса.

Светещи обемни букви за Аквапарк Персенк

За ресторанта на Аквапарк Персенк създадохме светещи обемни букви със система от Алурапид. Буквите имат плексиглас за лице и страници от алуминий. Ефектни, елегантни и устойчиви, те са гарантирано надеждна реклама. Алуминият не корозира, а това помага на изделието да запази добрия си вид години наред.

В допълнение, осветихме рекламните букви със светодиоди на доказаният корейски производител – G.O.Q LED. Така те ще се забелязват още по-ясно от всички посетители. Друго главно предимство на избраните LED модули е изпитаното им качество и безопасността, която гарантират.

Система от Алурапид за здрава и устойчива реклама

Със система от Алурапид има възможност да се изпълнят проекти за рекламни букви с по-големи размери – над 80см, но под 2м. Предпочитан избор е що се отнася до създаването на реклама за високи и труднодостъпни места като покриви и фасади. Използваните материали – алуминий и плексиглас, са устойчиви на атмосферни влияния като силен вятър, дъжд и сняг.

В допълнение към елегантният им вид, обемните букви със система от Алурапид са олекотени, а това е предпоставка за лесна и безпроблемна инсталация.


Клиент:  Термален аквапарк Персенк


Дата: Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Девин