Аквапарк Персенк е термален аквапарк, намиращ се в град Девин. Там можете да се насладите на лечебната сила на Беденската минералната вода. Също така, се предлагат и различни видове СПА услуги, за едно напълно релаксиращо и отпускащо преживяване.

От ръководството на комплекса се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за брандиране на обекта. Част от рекламните изделия, които създадохме за тях са обемни букви Девин и тези светещи обемни букви – Restaurant, обособяващи различните части на комплекса.

Светещи обемни букви за Аквапарк Персенк

За ресторанта на Аквапарк Персенк създадохме светещи обемни букви със система от Алурапид. Буквите имат плексиглас за лице и страници от алуминий. Ефектни, елегантни и устойчиви, те са гарантирано надеждна реклама. Алуминият не корозира, а това помага на изделието да запази добрия си вид години наред.

В допълнение, осветихме рекламните букви със светодиоди на доказаният корейски производител – G.O.Q LED. Така те ще се забелязват още по-ясно от всички посетители. Друго главно предимство на избраните LED модули е изпитаното им качество и безопасността, която гарантират.

Система от Алурапид за здрава и устойчива реклама

Със система от Алурапид има възможност да се изпълнят проекти за рекламни букви с по-големи размери – над 80см, но под 2м. Предпочитан избор е що се отнася до създаването на реклама за високи и труднодостъпни места като покриви и фасади. Използваните материали – алуминий и плексиглас, са устойчиви на атмосферни влияния като силен вятър, дъжд и сняг.

В допълнение към елегантният им вид, обемните букви със система от Алурапид са олекотени, а това е предпоставка за лесна и безпроблемна инсталация.


Клиент:  Термален аквапарк Персенк


Дата: Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Девин