„САЛИНА 7” ЕООД развива своята дейност в продажбата на горива. За периода от създаването си, фирмата се наложи на пазара, преди всичко с високо качество на извършваните услуги, определено от основните параметри на доставките – експедитивност, ефективност, комуникативност и информационна обезпеченост. За техния обект в град Карлово, Рекламна агенция Медия Дизайн създаде светещи букви и лого от плексиглас.

Обемни букви и лого – Salina Oil

За известната бензиностанция в град Карлово изработихме светещи букви и лого от плексиглас. Изпълнението на този проект бе изключително фино и прецизно, имайки предвид сложността на изобразеното лого. Обемните букви от плексиглас са едни от най-разпространените рекламни изделия и се предпочитат масово заради естетично издържания им вид. Нашият екип от професионалисти се погрижи финалният рекламен продукт да отговоря на всички изисквания за качество и визия.

Ново поколение LED осветяване

За осветяването на обемни букви „Салина“ използвахме светодиоди на доказания американски производител SloanLED. Като лидер в световен мащаб, продуктите на компанията са подходящи за проекти, изискващи по-натоварени и отговорни приложения. Когато става дума за бензиностанции се изискват строги мерки за безопасност, и това бе наш приоритет. Поставихме и SloanLED прожектори над колонките, осигурявайки нужната светлина дори и през нощта.


Клиент:  Salina Oil


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Карлово