Клиент: Община Кирково

Дата: Октомври 2019

Гаранция: 3 години

Вид: Обемни букви от алуминий

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Кирково

Разположено в Източни Родопи – от двата бряга на река Къзълач (Чорбаджийска река), Кирково е едно страхотно място за отдих сред красива планинска природа. Доброто му географско разположение и близостта до граничен пункт ГКПП Маказа, спомагат за развитието на туризма, особено в последните години. Кирково е и административен център на Община Кирково – най-южната община на България. Към нея се включват 72 населени места.

Наскоро от Община Кирково ни потърсиха за изработката на светещи букви Кирково. Те украсиха модернизираната градинка пред общината и станаха новата атракция в селището.

Надписът Кирково – доказано трайна и елегантна система за обемни букви

Изпълнихме обемните букви Кирково от специализиран алуминиев профил и плексиглас. Тази система за букви гарантира висока издръжливост и здравина при външни условия. Страниците са алуминиеви (Алурапид), а лицата са от плексиглас в три свежи и ярки цвята – червен, жълт и зелен.

Надписът е монтиран на стабилна метална конструкция, за да се осигури надеждност и безопасност при неговата експлоатация. Освен трайни, буквите с Алурапид изглеждат елегантно и представително. Те декорираха градинката пред сградата на общината и придадоха още по-атрактивен и изискан вид.

Голямо светещо сърце допълни украсата на Общината

В непосредствена близост до цветните букви Кирково, монтирахме и светещо сърце, което напълно се вписа в обстановката и подсили ефекта на буквите. Червеното сърце е допълнителен акцент, който вече привлича вниманието на посетителите и живущите в Кирково.

Въпреки, висококачествената изработка и здравина на надписът и сърцето, те не са предназначени за катерене, стъпване и т.н. За тяхното опазване в добро състояние е нужно да се погрижат всички съвестни граждани и туристи.