Строителна компания Аримекс 2010 ЕООД е сред предпочитаните партньори за строителство на жилищни и хотелски комплекси, административни сгради и обекти, свързани с изграждане на инфраструктура. Компанията има капацитет за изпълнението на различни по сложност и обем проекти за строителна дейност.

От Аримекс ни потърсиха за брандирането с външна реклама на новопостроения жилищен комплекс на бул. „Коматевско шосе“ 64А. Клиентите предпочетоха контражурно светещи букви от инокс, които са свидетелство за престиж.

Ореолно светещи букви Аримекс

Изработихме обемни букви от неръждаема стомана (инокс), които са монтирани на разстояние от основата, с помощта на дистанционери. Инсталацията на буквите е осъществена върху оградна колона, до външния вход на обекта. Надписите с името на компанията и номера на адреса са светещии са изцяло от неръждавейка.

Вторият надпис – името на булеварда – „Коматевско шосе“, представлява релефни букви – „сандвич“ от прозрачен плексиглас и лице от тънка неръждаема ламарина. Този надпис е несветещ и са директно залепен за стената.

Специфичното монтиране на буквите от неръждаема ламарина – дистанцирано от основата, позволява те да светят назад и светлината да се разсейва, подобно на ореол около буквите. Това прави светещата реклама по-атрактивна и добре забележима.

В комбинация двата вида обемни букви Аримекс 2010 създават елегантна и впечатляваща реклама за компанията и подкрепят добрия ѝ имидж.


Клиент:  Аримекс 2010


Дата:  Юни 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив