Клиент: Аримекс 2010 ЕООД

Дата: Юни 2019

Гаранция: 3 години

Вид: Обемни букви от инокс

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Пловдив

Строителна компания Аримекс 2010 ЕООД е сред предпочитаните партньори за строителство на жилищни и хотелски комплекси, административни сгради и обекти, свързани с изграждане на инфраструктура. Компанията има капацитет за изпълнението на различни по сложност и обем проекти за строителна дейност.

От Аримекс ни потърсиха за брандирането с външна реклама на новопостроения жилищен комплекс на бул. „Коматевско шосе“ 64А. Клиентите предпочетоха контражурно светещи букви от инокс, които са свидетелство за престиж.

Ореолно светещи букви от инокс Аримекс

Изработихме обемни букви от неръждаема стомана (инокс), които са монтирани на разстояние от основата, с помощта на дистанционери. Инсталацията на буквите е осъществена върху оградна колона, до външния вход на обекта. Надписите с името на компанията и номера на адреса са светещи

и са изцяло от неръждавейка. Докато името на булеварда – Коматевско шосе, представлява релефни букви от прозрачен плексиглас с лице от инокс. Тези обемни букви са несветещи и са директно закрепени за стената.

Специфичното монтиране на буквите от неръждавейка – дистанцирано от основата, позволява те да светят назад и светлината да се разсейва, подобно на ореол около буквите. Това прави светещата реклама по-атрактивна и добре забележима.

В комбинация двата вида обемни букви за Аримекс 2010 създават елегантна и впечатляваща реклама за компанията и подкрепят добрия ѝ имидж.