Съвсем скоро отвори врати нов атракцион под логото на Jägerhof– любима марка на пловдивчани, отличаваща се с високо качество на своите услуги, стилен и уютен интериор и първокласно обслужване. Това е пиано бар, който ще радва посетителите си с модерна обстановка и феерия от музикални изпълнения.

След като Бирария Jägerhof се превърна в едно от най-посещаваните заведения в града, собствениците зарадваха почитателите си с още едно бижу – Хотел Jägerhof, който получи приза на „Най-добър градски четиризвезден хотел за 2022 година“ според отзиви от гостите му.

Ние от Медия Дизайн допринесохме за изграждането на външната реклама за хотела, както и с дизайнерски изделия за интериора и цялостната визуална комуникация в обекта. От компанията отново ни се довериха и за рекламата на пиано бара. Изпълнихме светещи обемни букви с логото му за една от залите в комбинация с интересна и атрактивна декорация за стените.


Клиент: Пиано бар Jägerhof


Дата: Април 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив


Светещо лого Piano bar Jägerhof– имиджов акцент от интериора

Логото на пиано бара изработихме с ефектно осветяване, за да се създаде премиум обстановка. С помощта на светодиодните модули G.O.Q. LED, рекламните букви светят ярко и равномерно. Използването на качествено LED осветление гарантира надеждност, ефективност и безопасност на рекламните изделия. Това е от ключово значение за сигурността на посетителите. За да се получи ефирното задно осветяване, буквите са монтирани с дистанция от стената. Същевременно светят и напред.

Използвахме системата за обемни букви с алуминиеви страници и лице от плексиглас, на което е апликирано транслуцентно фолио 3M. Тя е с доказана здравина и елегантен външен вид. С поставянето на този рекламен акцент в интериора на заведението, марката се грижи за своя отличен имидж и представяне.

Клавиши на пиано на стените за впечатляваща обстановка

Освен светещото лого, облепихме стените с фолио за пълноцветен печат с мат ламинат и монтирахме клавиши на пиано от черен плексиглас. Тази дизайнерска интериорна декорация впечатлява с идеално изпълнение и зашеметяващ визуален ефект. Клавишите също са декорирани с фолио с печат с матов завършек, за да се получи експлозията от цветове. Монтирани са на отстояние от стената, за да се създаде обемност за по-ефектна обстановка.

Ефектан стена с фолио с печат за пиано бар
Клавиши на пиано от плексиглас и фолио за Piano Bar Jägerhof