Марката Gentleman за елегантни и стилни мъжки обувки, облекло и аксесоари, с местоположение  – Букурещ, Румъния, се обърна към нас за дизайн и изработка на обемни букви. Бутиковият магазин, за който създадохме рекламата, се намира в един от МОЛ-овете – Băneasa Shopping City. За да презентираме подобаващо бизнеса на нашите клиенти, предложихме по-нестандартно и изключително представително решение за светещи букви.

Обемни букви с основа и бордове от патиниран месинг

Изработихме светещите букви Gentleman с основа и страници от месинг и лице от бял плексиглас. Обемните букви от месинг придават лукс и изисканост на рекламата и марката, която анонсират. Те са подходящи за представяне на определени обекти като финансови институции, училища и университети, сгради със старинен архитектурен стил, модерните хипстър заведения и бутикови магазини. За да се създаде ефект на винтидж букви с ретро визия, металът се обработва със специални химикали, за да се образува „патина“ или т. нар. патинирани букви. Има различни технологични методи за изработка на букви от месинг, в зависимост от желания резултат. Но винаги са изключително ефектни, стилни и впечатляващи.

LED осветление на патинираните букви за съвършен завършек

Като прибавим и LED осветление на обемни букви от месинг, се получават зашеметяващи реклами, които неминуемо привличат внимание и подкрепят имиджа на компаниите. За проекта на магазин Gentleman използвахме светодиодни модули с топла светлина на корейската марка G.O.Q. LED. Те допълват визията на ретро букви, като ги обливат в мека златиста светлина, перфектно кореспондираща със естествения златист цвят на месинга и неговите червено-кафяви краски патина.


Клиент: Магазин Gentleman


Дата: Октомври 2021


Гаранция: 3 години


Град: Букурещ – Румъния