Автоцентър Ес Техник е основан от опитни механици, които знаят как се извършва ремонт на автомобил. След създаването на Ес Матик – водещият лидер в ремонта на въздушно окачване в България, компанията взе решение да разшири дейността си и основа автоцентър Ес Техник. Там можете да получите комплексно обслужване, без значение дали става въпрос за смяна на масло или за сложен ремонт на двигател.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за създаването на обемни букви за фасадата на техния обект.

Обемни букви с Алурапид – Автоцентър Ес Техник

Светещите обемни букви за автоцентър Ес Техник са изработени с доказано трайната и устойчива система от Алурапид. Имат плексиглас за лице и страници от алуминий. Създадени по този начин, рекламните изделия са олекотени, което ги прави отличен избор за покривна или както в случая фасадна реклама.

Допълнително предимство е, че алуминият не корозира. Това е предпоставка рекламното изделие да запази външния си вид години наред. Много често, този тип букви остават непроменени дори след 8-10 години. Те не изискват никаква поддръжка, което спестява време и разходи на своя притежател.

Реклама, видима по всяко време

Обемните букви за автоцентър Ес Техник осветихме с LED модули на корейския производител G.O.Q LED. Като компания, която държи на качеството, Рекламна агенция Медия Дизайн се доверява единствено на доказани производители. Избраните светодиоди са изпитано трайни, безопасни и дори икономични.

Осветявайки рекламното си изделие, може да сте сигурни, че Вашата реклама ще Ви служи по всяко време на денонощието.


Клиент: S Technik


Дата: Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив