Фирмената дейност на БУЛТЕКС 99 е тясно специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки, както и лични предпазни средства. Техните качествени продукти гарантират безопасни условия на труд. При тях имате възможност да поръчате редица продукти като: специални работни обувки, ръкавици, облекла, цялостна екипировка и още много други.

През годините от компанията са се доверявали на Рекламна агенция Медия Дизайн редица пъти, за изпълнение на проекти за външна реклама.

Обемни букви за шоурум на Бултекс 99

За шоурум на компанията в град Русе, изпълнихме няколко вида обемни букви. Първо започнахме с буквите Бултекс 99. Те бяха създадени със същата система от Алурапид като при обемни букви Русе. Изделията имат плексиглас за лице и страници от алуминий. Те са отличен избор за фасадна реклама, тъй като са здрави и устойчиви.

Освен тези, на фасадата има и надпис от фолио с логото на компанията. Специфичното е, че то е залепено върху „сандвич“ панел. Често ни питат как е възможно това, но за нашето висококачествено 3M полимерно фолио няма ограничения.

Също така реализирахме проект за обемни букви от плексиглас с логата на: Stenso, BeUnique, Behold и Keep an eye. Материалът позволява оформянето на фини детайли, а Рекламна агенция Медия Дизайн разполага със специализирана плексиглас и ПВЦ работилница.

Светещата реклама се запомня по-добре

Светещата реклама привлича вниманието и се запаметява по-добре. Винаги препоръчваме на нашите клиенти осветяване за по-силен рекламен ефект. Всички рекламни букви за Бултекс 99 осветихме с висок клас LED модули на корейският производител G.O.Q LED. Той е световно доказан и надежден, а светодиодите – безопасни, трайни и икономични.


Клиент:  Бултекс 99


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Русе