Фирма Alutech България е ексклузивен вносител на гаражни и индустриални врати за обекти от различни индустрии. Компанията предлага широка гама специализирани врати за промишлени и селскостопански обекти, автомивки, сервизи, складове и други. Всички продукти са с доказано немско качество и отговарят на европейските стандарти.

Наскоро от ръководството на Алутех ни потърсиха за изработка и монтаж на светеща външна реклама за новия обект в град Пловдив, ЛИП Родопи. Като опитни професионалисти, предложихме оптимално решение според конкретните изисквания на клиента и спецификата на логото на компанията.

Светещи обемни букви Alutech с алуминиеви страници и плексиглас

Надписът Alutech е изработен като обемни букви от алуминий, с лице от бял плексиглас. Тази система за обемни букви е с доказани трайност и здравина. Използва се при покривни и фасадни реклами, обикновено с височина над 80 см. Буквите са по-заоблени, в сравнение с тези изцяло от плексиглас, но са много стабилни и с перфектен вид. В комбинация с висок клас светодиодно осветление за обемни букви G.O.Q. LED, те на практика не изискват никаква поддръжка за години напред, а и имат 3-годишна пълна гаранция.

Елегантни табели със светещи RGB букви за детайлите в логото

За допълнителните елементи от логото и надписа с дейността на фирмата, които са с по-малки размери, използвахме за основа табели с алуминиев профил и лице от плексиглас. Така надписите са устойчиви на атмосферните влияния, надеждни и безопасни. Буквите „Garage & Industrial Doors“ са с RGB светодиодни модули за ефектно светене със смяна на цветове. На другата табела, с височина от 1.36 м, са изобразени елементите от логото с фолио за светещи реклами. За да се създаде ефект на светене само на надписа и елементите, и двете лица на табелите са с блокаут фолио. Вечер се виждат само светещи надписи, а денем и черните табели.

Така изпълнена, тази свелинна реклама създаде представителна и отличителна визия на новия обект на Alutech България в Пловдив. А обемните букви ще служат в подкрепа на имиджа на фирмата за много дълго време, представяйки бизнеса в най-добрата му светлина.

Видео: Светещи букви Alutech


Клиент: Alutech България


Дата:  Февруари 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив