Avtogumi.bg е специализиран онлайн магазин за автомобили гуми, който разполага и с физически обекти за извършване на дейности, свързани с обслужване на гуми. От компанията ни потърсиха за брандирането на нов сервиз в град София със светеща реклама и рекламни изделия за интериора. Вече работихме успешно по няколко други проекта за изпълнение на външна реклама и доволни от качествената изработка и монтаж, Avtogumi.bg отново ни гласуваха доверие. Разбира се, нашите професионалисти и този път се справиха перфектно и оправдаха очакванията на клиента.

Обемни букви с алуминиеви страници с LED осветление

Изработихме светещи букви със страници от алуминий, прахово боядисани в черно. Лицето им е от плексиглас в комбинация с фолио за светещи реклами. По този начин пресъздадохме фирменото лого. Надписът инсталирахме върху козирка, която е облицована с Еталбонд, също в черен цвят. Обемните букви са осветени с висококачествени светодиодни модули, което е предпоставка за тяхната минимална поддръжка и дълготрайност.

Рекламата на сервиза изглежда стилно и в унисон с фирмената идентичност. Този сервиз е брандиран аналогично на останалите, което спомага за разпознаваемост на марката.


Клиент: Avtogumi.bg сервиз за гуми


Дата: Септември 2023


Гаранция: 3 години


Град: София