От Gelato & Latte отново ни се довериха за изработката на светлинна реклама. Марката е добре позната със своя сладолед, изцяло с натурални съставки от собствено производство, добити от био ферма „Розино“. Мисията на компанията е да предостави качествени продукти от локални суровини, а самият производствен процес да е екологично съобразен. В обектите не се използват пластмасови опаковки, лате се сервира в чаша от стъкло или керамика – ваша или закупена на място, сладолед – във вафлена фунийка, а всички отпадъчни продукти се компостират.

Обемни букви от плексиглас и лого Gelato & Latte

Като една добра спирка за отдих по време на разходка в планината или преход, Gelato & Latte ви очаква на Лифт Сопот. А за да получи блестящо представяне, брандирахме заведението със светещи обемни букви Gelato & Latte. Изработихме ги от бял плексиглас, с транслуцентно 3M фолио на лицето, за да са идентични с логото.

Този вид обемни букви се отличават с атрактивна визия и са чудесна имиджова реклама за много компании. С вградено висококачествено LED осветление, на практика за тези LED обемни букви не се налага поддръжка дълго време. Използвахме корейските светодиодни модули G.O.Q. LED, които за надеждни, напълно безопасни и енергоефективни и многократно удължават живота на обемните букви.


Клиент: Gelato & Latte


Дата: Април 2022 


Гаранция: 3 години


Град: Лифт Сопот