От години реализираме външната реклама за обектите на предпочитаните магазини за козметика Lilly Drogerie. От компанията ни се доверяват за своята безупречна рекламна визия, с помощта на която станаха един от най-разпознаваемите брандове. Използваме висок клас материали, за да предоставим ненадминато качество на всички табели и обемни букви, които да служат безотказно за години напред.

През това лято ребрандирахме магазина, намиращ се на Главната улица в град Пловдив. Поставихме чисто нова светеща реклама с логото и името на веригата.

Елегантни светещи букви от плексиглас Lilly Drogerie

Един от вариантите за брандиране на магазини, от които компанията е изключително доволна, са светещи обемни букви от плексиглас. Монтирани са върху основа от бял Еталбонд, за да се съчетаят с архитектурния стил на сградата. Материалът е изключително устойчив на различни атмосферни условия и замърсяване. Освен това инсталацията на обемните букви е защитена, понеже на практика той е незапалим и с отлична изолация.

Лицата на буквите са апликирани с транслуцентно фолио 3M, за да се получат цветовете от логото. Осветлението също е на ниво – корейските LED модули G.O.Q. LED, с които светещите букви не само светят ярко, но и дълготрайно и ефективно. С по-дребен шрифт сме изписали „drogerie“ като релефни светещи букви. Те са вградени в бялата основа и с по-малък обем.


Клиент: Lilly Drogerie


Дата: Юли 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив