За кратко време Lilly Drogerie се превърна в любима марка за козметични продукти и аксесоари на българските потребители. Ежегодно компанията отваря нови магазини в различни градове в страната за удобство на своите клиенти. Относно брандирането им със светещи и несветещи реклами, Лили Дрогерие ни се доверяват напълно. Работим успешно от години и изработваме техните светещи табели, обемни букви и други изделия за външна и интериорна реклама.

Един от обектите на бранда, намиращ се в МОЛ в град Пловдив, имаше нужда от изготвяне на нова рекламна визия. За него изпълнихме светещи букви и лого върху основа от Еталбонд.

Светещи букви и лого с алуминиеви страници и плексиглас – Lilly

За изпълнението им използвахме системата за обемни букви с алуминиеви страници и лице от плексиглас. Тя има множество приложения и различни модификации, но винаги рекламните надписи изглеждат елегантно и са устойчиви. В случая, освен изброените предимства, с този вид букви постигнахме светене на рекламата насочено напред. Светещият надпис и логото са монтирани на основа от Еталбонд в черен цвят, която изглежда като продължение на черните странични колони на магазина и идеално се вписва в екстериорния дизайн.

Вградени букви за фин завършек

Под обемните букви, се виждат значително по-малките светещи вградени букви „drogerie“. Те представляват релефни букви от плексиглас и са завършващият акцент от визията. За да светят ярко, равномерно и да привличат вниманието на клиентите в МОЛ-а, сме инсталирали светодиодно осветление от най-висок клас. Това са LED модулите с чип на Samsung на корейската фирма G.O.Q. LED. Те гарантират безопасна и дълготрайна експлоатация на светещите реклами.


Клиент: Lilly Drogerie


Дата: Юли 2023 


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив