Българската марка Pirin Hill радва своите клиенти с качествени, дизайнерски чорапи, подходящи за всеки стил и вкус. Продуктовата гама включва дамски, мъжки, детски, чорапи за различни спортове, с весели и закачливи дизайни, изработени предимно от памук и бамбук. Клиентите могат да закупят желаните артикули както от онлайн магазина, така и физическите обекти, разположени в по-големите градове на страната.

За един от обектите на Pirin Hill изработихме рекламна табела със светещи букви, която да анонсира бранда. Разположен на централно място е МОЛ Plaza Пловдив, щандът привлича внимание освен с атрактивните си продукти, и с елегантна и стилна реклама.

Релефни букви с LED изобразяват логото

За брандирането на щанда в МОЛ-а, използвахме светещи релефни букви, инсталирани върху табела от плексиглас. На лицето на табелата е апликирано бяло блокаут фолио, за да не пропуска светлина напред и да изпъква рекламният надпис. Релефните букви са с основа от плексиглас и фолио в син цвят на лицето, и са осветени с помощта на вградено в табелата светодиодно осветление. Така светещата реклама на любимата марка български чорапи гарантира надеждна, безопасна и дълготрайна експлоатация.

Обемни букви за по-малки и фини надписи

Типично за обемните букви тип „сандвич“ е прецизното и елегантно изпълнение, заради което се предпочитат от много магазини в МОЛ-ове и бутици. В зависимост от комбинацията на различни материали се постигат луксозни и изискани визуални ефекти. Може да се изпълнят в различни цветове плексиглас, фолио, златна или сребриста неръждавейка – огледална или драскана, дори месинг. Голямо предимство е, че се изработват самозалепващи и дори хора без опит могат да ги монтират. За да светят тези обемни букви е необходимо да се поставят върху основа, в която да се вгради осветлението.


Клиент: Pirin Hill


Дата: Септември 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив