Фирма „Генев – Т.С.” ЕООД е коректен и надежден партньор в проектирането и изграждането на СПА, Уелнес, Балнео и Медикал центрове, открити и закрити басейни, БИО езера и фонтани. Предлага също доставка и инсталация на оборудване и технологии от най-висок клас за изградените съоръжения, както и модерно и качествено обзавеждане. Компанията е и единствената в България, която разполага с демонстрационен СПА център, където клиентите могат да се докоснат до съвременните Wellness & SPA решения на водещи европейски производители. Официален представител е на марките „Saunum“ и „Inmedias Res“ Естония, и „Kurland” Германия. Работи успешно с много доказани компании от Австрия, Финландия, Холандия, Чехия, Италия.

От компанията ни потърсиха за дизайн и изработка на светещи обемни букви, които да акцентират върху дейността на компанията и да се откроят на фона на офис сградата.

Pools & SPA стилни обемни букви за отлично представяне

Изпълнихме проекта като изработихме обемни букви с алуминиеви страници и лице от плексиглас. В надписа използвахме и специфичното „N“ или“&” от логото на компанията. Поставихме основа от Еталбонд черен мат, върху която са монтирани обемните букви. Цялостната визия на външната реклама придоби елегантен и представителен вид. Този тип рекламни букви се характеризира и с висока трайност, здравина и устойчивост, с което осигурихме на компанията спокойствие и перфектен имидж за дълго време.

За блестящо и запомнящо се представяне и в тъмната част на денонощието, отново се доверихме на светодиодните модули G.O.Q. LED. Те предоставят ефективност, ярко и равномерно осветяване.


Клиент: „Генев-Т.С.“ ЕООД


Дата: Март 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив