Proxess Engineering е бързоразвиваща се и успешна компания в производството на процесно оборудване от неръждаема стомана за хранително-вкусовата, фармацевтична, млекопреработвателна, пивоварна и козметична индустрии. С над 700 реализирани проекти за клиенти в страната и чужбина, компанията е надежден партньор за реализиране на специализирани съдове под налягане, топлообменници, изпарители и други съоръжения и компоненти.

От ръководството на Proxess Engineering ни потърсиха за брандирането на фирмената сграда в Индустриален парк Марково, Пловдив. За целта проектирахме, изработихме и монтирахме светещи обемни букви.

Представителен и елегантен надпис украси фасадата

На фасадата поставихме светещи букви със страници от алуминий и лице от плексиглас. Върху него сме апликирали 3M фолио в цветовете на компанията. Осветлението на рекламата е реализирано с висок клас светодиодни модули на корейската фирма G.O.Q. LED – лидер в индустрията. Тази LED инсталация гарантира дълготрайност и отлична енергийна ефективност на обемните букви. Системата с алуминий, плексиглас и LED е устойчива и не изисква поддръжка в дългосрочен план. Светещите букви, изработени по тази технология се покриват от 3-годишна гаранция. Освен тези предимства, този тип рекламни надписи изглеждат елегантно, представяйки компаниите подобаващо.

Кога да изберете букви с алуминиеви страници и плексиглас?

Те се използват широко от много бизнеси, заради представителния им вид и здравината. За букви с височина от 80 см до 2 метра, те са идеални за покривна и фасадна реклама. На тези места, където достъпът е затруднен, с тези обемни букви собствениците си осигуряват спокойствие за дълго време. С много по-изгодна цена са от буквите с винилно лице. Много банки, бизнес сгради, молове, обучителни центрове, хотели, аптеки, магазини ги избират, за своята атрактивна презентация пред клиенти и партьори.


Клиент: Proxess Engineering


Дата: Февруари 2022


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив