Изработихме светещи букви за практическия център по ортодонтия на д-р Иван Горялов в Пловдив – Smile Galaxy. Те украсиха една от стените, като придадоха доза изисканост на обстановката, подкрепяйки добрия имидж на центъра.

Д-р Иван Горялов от години се занимава задълбочено с „Дисциплината „Алекзандър“, представляваща уникален подход към ортодонтското лечение с брекети. Сертифициран е от създателят й – проф. д-р Уик Алекзандър, да провежда практически курсове и да бъде инструктор. Именно тези добри и изпитани практики се преподават в център по ортодонтия Smile Galaxy. В своята над 20-годишна практика, е изградил успешна кариера с множество щастливи пациенти с прекрасни усмивки. В неговата „Фабрика за усмивки“ работи с екип от млади и целеустремени професионалисти, за да помага на повече хора да имат самочувствие и да се усмихват на живота.


Клиент: Smile Galaxy


Дата: Април 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив


Елегантни обемни букви Smile Galaxy допринасят за перфектен имидж

По този проект работихме съвместно с фирма Флореа, която изгради ефектната стена от скандинавски мъх и стенни панели. Върху тази интериорна декорация монтирахме светещите букви Smile Galaxy. Обемните букви изработихме с алуминиева страница и лице от плексиглас, като на логото е апликирано и фолио за светещи реклами. Сравнително малкият размер на надписа и неговото предназначение да се гледа отблизо, предполага да се използват материали, с които той да изглежда фино и изящно. Изпълнихме ги перфектно, за да се гордеят от крайния резултат както клиентите ни, така и ние.

Интериорните букви осветихме с корейските светодиодни модули G.O.Q. LED, които гарантират дълготрайно и ярко светене. Те са надеждна и напълно безопасна технология, което ги прави подходящи за надписи, които ще се ползват в комбинация с декоративен скандинавски мъх. Сам по себе си мъхът е незапалим и пожароустойчив. Но използването на LED осветление от висок клас добавя сигурност и спокойствие за клиента.

Медия Дизайн може да изпълни ралични по дизайн обемни букви със скандинавски мъх или върху декоративни стени от мъх. Съобразно вашите изисквания, можем да предложим най-добрия вариант за светещ или несветещ надпис, подходящ за вашия проект.