Cimcoop е компания специализирана в производството на изключително прецизни персонализирани оптични компоненти от UV до LWIR спектралната лента. Разполагат и използват производствено оборудване от последно поколение, комбинирано със специален екип от висококвалифицирани инженери.

От ръководството на Cimcoop се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на елегантни интериорни обемни букви за тяхната производствена база в Царацово.

Светещи контражурно интериорни обемни букви за Cimcoop

Интериорните букви за компанията бяха изработени от неръждаема ламарина. След оформянето на изделията, те бяха боядисани в черно, за да са в пълен синхон с логото и визията на Cimcoop. Монтирани са с помощта на дистанционери и така се създаде контражурно светене. По този начин се подчертава обемът на буквите, а светлината прибавя допълнителен елегантен акцент.

Такъв тип обемни букви със задно осветяване са отлично средство за имиджова реклама за всякакъв тип бизнес сфери – хотели, магазини, банки, клиники, заведения, офис и административни сгради и други.

Качествено и трайно LED осветяване

Обемните букви и лого Cimcoop бяха осветени с висок клас LED светодиоди – G.O.Q LED. Те съдържат чип на Samsung, а технологията им пасва на всеки тип светещо изделие. Доказано трайни, те осигуряват спокойствие за години напред. Друго главно тяхно предимство е, че са енергоспестяващи и от 5 до 10 пъти по-ефективни в сравнение с луминесцентните лампи, обикновените крушки, металхалогените и други.


Клиент: Cimcoop


Дата: Април 2021


Гаранция: 3 години


Град: Царацово